دکتر علی اصغر پیوندی: نرخ رشد جمعیت ایران به 1.4 درصد رسیده است
- شناسه خبر: 3436
- تاریخ و زمان ارسال: 29 آبان 1395 ساعت 03:10
- بازدید : 162
- نویسنده: mfathi
دکتر علی اصغر پیوندی رئیس سازمان نظام پزشکی تهران و رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نهمین کنگره مرکز تحقیقات بهداشت باروری و ناباروری با عنوان تازه های علمی باروری و ناباروری و اولین کنگره ناباروری مردان که 26 تا 28 آبان ماه با حضور جمعی از سخنرانان مدعو داخلی و خارجی در مرکز همایش های بین المللی ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، گفت: با توجه به سیاست های جمعیتی ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب و تلاش های صورت گرفته در وزارت بهداشت، نرخ رشد جمعیت ایران درحال حاضر به 1.4 درصد جمعیت کل کشور افزایش یافته است.
دکتر پیوندی اظهار کرد: در سال گذشته نرخ رشد جمعیت کشور 1.3 و نرخ باروری کل 1.8 و در حال کاهش بود
وی با بیان اینکه 25 درصد جمعیت کشور را جوانان تشکیل می دهند، افزود: باید زیرساخت های افزایش جمعیتی مورد توجه ویژه قرار گیرد.
دکتر پیوندی ادامه داد: سلامت مردان و مساله باروری آنان یکی از شاخص های مهم سلامت کشورها به شمار می رود که عدم توجه به آن عواقب سنگینی برای خانواده ها و جامعه به دنبال خواهد داشت.
وی گفت: 80 میلیون زوج در کل دنیا نابارور هستند که بیشتر آنها به دلیل هزینه های بالای درمانی، اقدامات درمانی را انجام نمی دهند. به طور کلی میزان ناباروری در دنیا 50 درصد افزایش یافته است به طوری که شیوع ناباروری 10 تا 18 درصد جمعیت جهان را درگیر کرده و در ایران نیز همین آمار وجود دارد.
دکتر پیوندی اظهار کرد: 40 درصد علت ناباروری ها مربوط به زنان، 40 درصد مربوط به مردان و 20 درصد بین زن و مرد مشترک است و اگر سازمان های بیمه گر هزینه های درمانی زوجین نابارور را به درستی پوشش دهند، بسیاری از مشکلات آنها برطرف خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی از برخی هجمه ها به جامعه پزشکی انتقاد کرد و گفت: در سال های گذشته هجمه های سنگینی به نظام سلامت وارد شده است که شامل همه رشته های پزشکی می شود و برخی از آنها سازمان یافته بودند به طوری که نظام سلامت و جامعه پزشکی را هدف قرار داده بود.
دکترپیوندی افزود: این هجمه ها هزینه سنگینی را بر جامعه پزشکی کشور تحمیل کرد که باید با همکاری و کمک یکدیگر این هجمه ها را برطرف کنیم.
وی به طلب دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از بیمه ها اشاره کرد و گفت: پرداختی بیمه ها بسیار اسفناک است دانشگاه شهید بهشتی پنج هزار و 500 میلیارد ریال از بیمه ها طلب دارد و بیمه ها باید هرچه زودتر این مبلغ را پرداخت کنند تا این دانشگاه بتواند بدهی های خود در بخش دارو و خدمات را پرداخت کند.
دکتر پیوندی همچنین از اظهارنظر غیرکارشناسانه برخی افراد در حوزه مسایل پزشکی انتقاد کرد و افزود: برخی رسانه ها اظهارنظر برخی افراد غیرکارشناس را در مورد جامعه پزشکی مبنی بر خدمت ناصادقانه و قصور پزشکی منتشر می کنند که این مساله ابتدا به مردم و نظام سلامت کشور و سپس به جامعه پزشکی آسیب وارد می کند.